Blog

Alfa Romeo servis

Alfa Romeo servis u kući Autoverde možete obaviti svakog dana od 9h do 17h.
Autoverde je u mogućnosti da ponudi veoma ličnu, i istovremeno isplativu profesionalnu uslugu servisa Alfa Romeo automobila.
Naši serviseri odgovoriće na sva vaša pitanja o održavanju automobila i pružiće vam uvid u razlike između modela. Iskustvo i kvalifikacije tehničara servisa Autoverde su na najvišem nivou.

Alfa Romeo mali servis

Podrazumeva proveru i zamenu ulja. Zamenu filtera goriva, kabine i vazduha motora. Proveru i zamenu motornog ulja. Dijagnostika vaše automobila je važna jer ukazuje na delove i sisteme automobila na koje treba obratiti pažnju i dovesti ih u najbolje moguće stanje. Iako je servis nešto što se mora uraditi, treba mu pristupiti preventivno, sa svešću da vam može uštedeti dosta novca.

Alfa Romeo veliki servis

Dovoljno je obaviti jednom u tri ili četiri godine. Tada će naši iskusni majstori zameniti sve potrošne materijale i – po potrebi, pojedine auto delove vašeg automobila. Servis Autoverde je specijalizovan za sva vozila marke Alfa Romeo. Svaka kontrola ili popravka vašeg automobila biti profesionalno urađena, sa uptorebom najboljih materijala i auto delova.

Prilikom svakog servisa, naš tehnički tim će vas sprovesti kroz svaki korak servisa, jer su integritet i transparentnost osnovni principi našeg poslovanja. Mi smo servis koji voli automobile. Servisiramo i održavamo automobile na najvišem nivou. Razumemo da su svi vozači različiti, i znamo da je svaki model automobila jedinstven, i tako ga i tretiramo.
Na vašem vozilu uvek će raditi najpouzdanije ruke, kako bi osigurali da sve radi u najboljem redu.

Za sve usluge, popravke ili održavanje, ili savete našeg servisnog odeljenja, slobodno nas kontaktirajte!

Kontaktirajte već danas Autoverde  telefon-autoverde

Call Now ButtonPozovite nas