Blog

FIAT servis

Sevis Autoverde raspolaže najsavremenijom opremom koja ispunjava sve standarde FIAT servis automobila.
Već dugi niz godina obavljamo sve vrste kontrolnih pregleda i servisnih intervencija na svim vozilima marke FIAT. Bilo da je u pitanju mali ili veliki servis, pobrinuli smo se da u svakom trenutku vaš automobil bude pod nadzorom, u sigurnim rukama naših najobučenijih tehničara.
Ponosni smo na činjenicu da sve probleme i nedoumice oko servisa automobila možete podeliti sa našim zaposlenima. Trudimo se da svoje klijente informišemo unapred tako da ni jedan korak i postupak servisa ne ostane nepoznat. Transparentno poslovanje po kome smo poznati je jedan od ključnih razloga za poverenje naših brojnih klijenata.

 

Servis vašeg FIAT-a

Veliki broj vozača zna šta mali servis automobila podrazumeva. Tako se često vozači odluče da sami, delimično, urade servis svog FIAT-a. Zamene ulja, provere i zamene različite filtere i tečnosti u automobilu. Kažemo delimičan – Zašto? Zato što mali servis autombila nije samo zamena ulja i filtera. Ne smemo zanemariti i provere drugih sistema na automobulu koji su sastavni deo servisa. Autoverde će vam prilikom posete uraditi:  proveru trapa, izduvnog sistema, delova upravljačkog sistema, transmisije… U slučaju da postoji i neki disbalans u vozilu (koji ne zahteva trenutnu intervenciju) naši serviseri će vam skrenuti pažnju i objasniti kako i kada da ga kontrolišite. Funkcija servisa je pre svega prevencija kvarova, i informisanje – šta možete da očekujete od svog FIAT-a i njegovih potreba u budućnosti.

 

FIAT i Autoverde

FIAT industrija je u svetu automobilske industrije prisutna već 120 godina. Na radost brojnih vozača i ljubitelja FIAT automobila, u Srbiji je od 2008. godine, sa centrom u Kragujevcu. Mnogi vozači su se već uverili ne samo u kvalitet ovih vozila, već i u brzinu sa kojom FIAT-ova industrija napreduje.
U servisu Autoverde se trudimo da budemo u toku sa svim inovacijama kako bismo poboljšali kvalitet naših usluga. Rad na sebi vidimo kao način da unapredimo bezbednost i trajanje vozila koje servisiramo.

Fokus našeg poslovanja je zaštita vozača i svih učesnika u saobraćaju.

Naša misija je da putem našeg servisa, vaš FIAT automobil traje, zadrži svoj izgled, ekonomsku isplativost, uz brzu, kvalitetnu uslugu i pristupačne cene.

Kontaktirajte već danas Autoverde  telefon-autoverde

Call Now ButtonPozovite nas