Blog

Lancia servis

LANCIA servis automobila

Vlasnici Lancia automobila ističu da redovni servis automobula produžava vek vozila i da nisu dodatna već pametna investicija. Mnogi kvarovi ili potencijalne slabosti vozila, na servisu se mogu pravovremeno otkriti. Shvatite autos servis kao redovnu kontrolu, i sprovodite je jednom godišnje u servisu Autoverde. Jedino bezbedno vozilo će vas sigurno odvesti tamo gde želite ili morate da odete.

Mali servis Lancia

Podrazumeva proveru i zamenu ulja. Zamenu filtera goriva, kabine i vazduha motora. Proveru i zamenu motornog ulja. Dijagnostika vaše Lancie je važna jer ukazuje na delove i sisteme automobila na koje treba obratiti pažnju i dovesti ih u najbolje moguće stanje. Iako je servis nešto što se mora uraditi, treba mu pristupiti preventivno, sa svešću da vam može uštedeti dosta novca.

Veliki servis Lancia automobila

Dovoljno je obaviti jednom u tri ili četiri godine. Tada će naši iskusni majstori zameniti sve potrošne materijale i – po potrebi, pojedine auto delove vašeg Lancia automobila. Servis Autoverde je specijalizovan za sva vozila marke Lancia. Svaka kontrola ili popravka vašeg automobila biti profesionalno urađena, sa uptorebom najboljih materijala i auto delova.

Zašto baš mi?

Servis Autoverde će se pobrinuti da vaša Lancia bude u top formi. Da stignete bezbedno, na vreme do posla, kuće ili vrtića ili da se slobodno otisnete na autoput u neku novu avanturu. Pravi ljubitelji puteva su oni koji najviše vole svoj auto. Pokažite zahvalnost svom automobilu za sve pređene kilometre, i priuštite mu najbolji auto servis u Beogradu. Servis Autoverde voli svoje automobile i ponosi se pažnjom i detaljima sa kojima pristupa servisu automobila.

 

LANCIA i zašto je ceniti

Kada je Vinćenco Lancia 1906. godine odlučio da osnuje sopstvenu fabriku automobila bio je uveliko priznat FIAT-ov vozač i šampion. Zbog svojih tehničkih performansi i jedinstvenog dizajna automobili Lancia naišli su na divljenje i odobravanje brojnih ljubitelja četvorotočkaša. Upotreba grčkih slova u imenima automobila Lancia potekla je od Đuzepea, Vinćencovog brata koji je bio grčki đak. Automobili Lancia proizvodnje su bili poznati i zapaženi i u trkačkim vodama. Preko 100 godina duga tradicija ovog brenda i danas je sinonim za inovacije i unapređenja automobilske industruje. Danas je Lancia deo FIAT grupe, a neki od najpopularnijih modela u prodaji su: Lancia Delta, Lancia Thema i izuzetno voljena Lancia Ypsilon.

Kontaktirajte već danas Autoverde i uradite Lancia servis  telefon-autoverde

Call Now ButtonPozovite nas