O servisu

Servis Autoverde pruža najviši standard usluga u optimalnom roku i po pristupačnim cenama!

O servisu Autoverde

O servisu Autoverde trebalo bi da znate sledeće!

Servis Autoverde je sa radom počeo 2009. godine. Prvobitna lokacija servisa bila je u Zemunu. U samom početku, servis Autoverde je bio mali servis sa jednim garažnim mestom. Ipak, često se čekao red ispred servisa, a za prijem klijenata i do nedelju dana. Tokom svih godina postojanja trudili smo se da izgradimo dobar imidž, reputaciju, i da zaslužimo poverenje naših klijenata. Stručnost našeg osoblja i poznavanje najnovijih tehnologija u auto-industriji uvek su bili glavni razlog povratka i povećanja broja naših klijenata.
Ljubazno osoblje u servisu Autoverde uvek će vas uputiti u objektivno stanje vašeg vozila i sa zadovoljstvom vam pružiti sve informacije i preporuke za njegovo bolje održavanje.

Tokom 2018.godine počeli smo sa izgradnjom novog, modernog servisnog centra na Novom Beogradu, gde se i danas nalazimo u Rembrantovoj ulici br. 36.

Servis Autoverde je specijalizovan za sledeće usluge

Servis Autoverde raspolaže najmodernijm dijagnostičkim uređajima i alatima, kvalitetnim uređajima i mašinama za sve servisne delatnosti. Servis automobila obuhvata kompletne usluge iz oblasti mehanike i elektronike

Danas smo u situaciji da možemo gotovo momentalno da odgovorimo na sve potrebe i zahteve naših klijenata. Klijenti servis Autoverde ne moraju sami da traže, nabavljaju i donose delove, već to radimo mi, pod povoljnijim uslovima.

Naša misija je da u najkraćem roku i uz primenu najsavremenije opreme izvršimo servis na vašem vozilu.

Mi u servisu Autoverde razumemo da svaki vozač voli svoj automobil, i drugačije pristupa vožnji.

Pružamo usluge najvišeg standard u optimalnom roku i po pristupačnim cenama!

Bilo da se radi o malom ili velikom servisu automobila ili sezonskoj proveri vozila za sigurnost vozača, saputnika i ostalih učesnika u saobraćaju – servis uvek dobra investicija.

Prednosti našeg servisa

Umreženi smo sa više pouzdanih evropskih, veleprodajnih firmi iz oblasti trgovine auto delovima. Na zahtev klijenta u mogućnosti smo da u najkraćem roku dobavimo najkvalitetniji potrebni deo za vaš automobil. Klijenti servis Autoverde ne moraju sami da traže, nabavljaju i donose delove, već to radimo mi, pod povoljnijim uslovima.

Redovni servis

Da bi vaš automobil bio u savršenom stanju, potrebno je da ga redovno servisirate i održavate. Navika redovnih odlazaka na servis i prevencija većih kvarova automobila je pola zdravlja, odnosno vaše bezbednosti na putu. Mi u servisu Autoverde razumemo da svaki vozač voli svoj auto, i drugačije pristupa vožnji. Prilikom servisiranja automobila ili zamene delova potrebno je da vaš automobil bude u sigurnim rukama stručnjaka koji koriste originalne delove jer su jedini oni provereni, ispitani i odobreni od strane proizvođača. Pri servisiranju vozila akcenat stavljamo na bezbednost i dobro funkcionisanje svih sistema koji utiču na sigurnost vašeg vozila.

Da li je servis skup?

Pravovremeni odlaskom na servis (bez obzira na njegove dimenzije) je najbolji način da sprečite veće kvarove i da vozilo uvek držite u ispravnom stanju. Neka istraživanja govore da je čak 20-30% vozila na našim ulicama neispravno. Ljubazno osoblje u servisu Autoverde uvek će vas uputiti u objektivno stanje vašeg vozila i sa zadovoljstvom vam pružiti sve informacije i preporuke za njegovo bolje održavanje. Svaka marka automobila i svaki proizvođač ima svoje karakteristike u koje je potrebno ulagati. Bilo da se radi o malom ili velikom servisu automobila ili sezonskoj proveri vozila za sigurnost vozača, saputnika i ostalih učesnika u saobraćaju – servis nikada nije loša investicija.

Naš cilj

Tim servisa Autoverde omogućava da pravovremeni servis vašeg automobila bude u znaku održavanja prema propisanim normama proizvođača i godišnjih obaveza, a ne u obliku često skupe i zahtevne: popravke za popravkom. Servis Autoverde omogućava svojim klijentima da na jednom mestu obave kompletno održavanje vozila bez trošenja vremena u potrazi za delovima, majstorima, razmišljanja o kvalitetu i adekvatnosti delova. Pružamo najviši standard usluge u optimalnom roku i po pristupačnim cenama!

Prednosti redovnog servisa:

1. Bezbednost – Jedini način da znate da li je auto u dobrom voznom stanju je redovan odlazak na servis. Budite odgovoran vozač i obratite se stručnjacima za pomoć. 2. Manji troškovi – Veliki broj vozača smatra preventivne preglede automobila skupim, i zato ih izbegava. Redovnom proverom vozila zapravo smanjujete troškove njegovih popravki na duže staze. Isto tako, omogućavate energetsku efikasnost vašeg vozila u vidu propisne potrošnje benzina. U auto servisu Verde, uverite se da sve radi kako treba i uštedite novac redukujući rizik od iznenadnih kvarova ili problema koji vas mogu koštati mnogo više. 3. Duže trajanje – Baš kao i ljudsko telo, automobil zahteva pažnju, ili se može pokvariti i prestati sa radom. Održavanje vozila može produžiti njegov vek trajanja, a u rukama profesionalnih servisera, za to dobijate i garancije. 4. Podiže vrednost automobila – Veliki broj vozača u nekom trenutku poželi da kupi novi auto. Svima koji požele da prodaju svoj automobil, servis i pravilno održavanje pomoćiće u dostizanju bolje prodajne cene automobila jer mu oni omogućavaju bolje performanse i izgled. Veliki broj kupaca preferira da kupi auto koji je fukncionalno i izgledom dobro održavan.

Zašto baš mi?

Servis Autoverde vodi računa o potrebama svakog vlasnika vozila, prati i vodi preciznu evidenciju o svakom servisu, što klijentima daje dodatnu sigurnost. Nudimo preciznu dijagnostiku kvara, efikasno i brzo rešavanje svih mogućih problema. Prepoznatljivi smo po pružanju visoko kvalitetnih usluga održavanja i popravki vozila uz profesionalno i odgovorno poslovanje. Zahvaljujući kvalitetu usluga stekli smo poverenje velikog broja stalnih kijenata, partnera i saradnika iz zemlje i regiona. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

Call Now ButtonPozovite nas