Usluge

Usluge koje pruža servis Autoverde

 

Mehanika

Auto-mehanika je veoma važna delatnost u održavanju vozila. Višegodišnje iskustvo zaposlenih u auto servisu Verde, savremena tehnologija koju koristimo i kontinuirano usavršavanje naših zaposlenih kadrova predstavljaju najbitnije faktore za uspešno obavljanje posla u ovom segmentu auto-industrije, a redovno održavanje vozila sigurno je jedan od najbitnijih uslova za ispravnost vozila.

Najčešći kvarovi današnjih mehanizama su:

Servis Autoverde Vam stoji na usluzi za rešavanje svih mehaničkih kvarova na Vašem automobilu.

 

Auto elektronika

Servis Autoverde je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju auto-elektronika vašeg vozila.

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj automobila sa rešenim kvarovima, čine naš servis pristupačnim velikom broju klijenata. Servis auto elektronike obavljamo na svim modelima velikog broja auto brendova.

Naše usluge obuhvataju rešavanje velikog broja kvarova na elektronici vašeg vozila, uz garanciju na rad i ugrađene (zamenjene) delove.

Servis Autoverde rešava veliki broj kvarova na vašem vozilu kao što su: popravka ECU motornih računara, kodiranje ključeva, servisno korigovanje kilometraže, dijagnostika kvarova na elektronici, popravka Bosch pumpi, popravka instrument tabli, popravka centralne brave, popravka dizni, popravka elektronskih reostata, servis Airbag-a, popravka modula ABS, eliminacija DPF filtera itd.

Poverite vaše vozilo profesionalcima – Servisu Autoverde!

 

Limarski radovi

Vaše vozilo može izgledati kao novo čak i ako je pretrpelo oštećenja! Dobra procena štete na vozilu je ključna za kvalitetnu popravku, a zahvaljujući veštini i iskustvu, servis Autoverde može izvršiti popravke u najkraćem mogućem vremenskom roku uz besprekoran kvalitet usluge.
Naše usluge auto reparaturne limarije zadovoljavaju najviše tehničke i estetske standarde ove vrste servisa. Garantujemo kvalitet izvedenih radova bez obzira na nivo oštećenja vozila. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja razlikuju se načini i vrste auto limarskih radova.

Nudimo usluge manjih i većih popravki limarije, koristeći najsavremenije alate. Bavimo se mehaničkim obradama, lepljenjem, punktovanjem, peglanjem ili indukcijom oštećenih delova. U skladu sa dimenzijama štete bavimo se i poliranjem, farbanjem, lakiranjem i nabavkom svih rezervnih delove neophodnih za popravku vašeg vozila. Prilikom farbanja vozila (korekcije ili potpunog farbanja), služimo se najkvalitetnijim bojama i lakovima.

Garantujemo vraćanje vozila u prvobitno stanje, tačnost boje, tona inijanse, maksimalnu prikrivenost oštećenja i efikasnu zaštitu boje od spoljašnjih uticaja. Prilikom popravke težimo da saniramo štetu na što bolji način bez ugrožavanja integriteta i sigurnosti samog vozila.

Naša misija je da vašem vozilo vratimo nekadašnji sjaj i izgled.

 

Servis nakon saobraćajne nesreće

Statistika kaže da se u Srbiji svake godine desi oko 36.000 saobraćajnih nesreća. Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima propisan je niz koraka koje učesnici u saobraćaju moraju da prate u slučaju udesa. Neophodno je poznavanje i sprovođenje ovih procedura bez obzira na okolnosti i dimenzije materijalne štete. U Republici Srbiji evidentiraju se i saobraćajne nezgode u kojima je jedina posledica nastanak materijalne štete.

U nadi da vam nikada neće zatrebati, evo nekoliko saveta za ponašanje u slučaju saobraćajnih nezgoda. Bez obzira na prvi utisak o nastaloj šteti, policiju uvek treba pozvati. Potrebno je napraviti dovoljno informativnog foto materijala o nastalim oštećenjima i saobraćajnim znacima gde se udes dogodio.
Dok stručno lice ne vidi vozilo i proceni štetu, ne možete znati realne dimenzije štete. U skladu sa time – sačekajte procenu stručnjaka. Često mala oštećenja, nevidljiva oku laika, kriju štetu koja vas može koštati više nego što ste procenili.

Izaberite Servis Autoverde za popravku vašeg vozila. Bavimo se svim vrstama popravki i remonta automobila. Manjim i težim oštećenjima vozila, i naplatom štete nakon udesa. Garantujemo brzu i efikasnu uslugu, uz upotrebu vrhunskih materijala i delova. Osiguravamo bezbednost vašeg automobila, a vama sigurnost u vožnjii optimalnu vrednost vozila nakon neophodih popravki.

Imajte na umu da se vrednost vozila, a time i procena štete kalkuliše na osnovu nekoliko faktora.
To su: starost vozila, pređeni kilometri, opšte stanje vozila i njegova tržišna vrednosti (tip i godište).

Poverite auto servisu Autoverde održavanje i popravku/remont vašeg automobila i vozite bezbedno!

Posetite nas već danas!

Call Now ButtonPozovite nas